Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Zorgmedewerkers binnen houden of binnen halen, dat kan met het project ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’. Het loopbaangesprek ‘Sterk in je werk’ is bedoeld voor mensen die al werkzaam zijn binnen de sector Zorg & Welzijn en bijvoorbeeld nieuw of ander werk hebben. Ook mensen die vanuit een andere branche in de sector Zorg & Welzijn willen gaan werken kunnen gebruik maken van dit loopbaangesprek.

Persoonlijke loopbaancoach
Belangstellenden krijgen een persoonlijke loopbaancoach toegewezen. De coach is zelf werkzaam binnen Zorg & Welzijn en staat samen met de kandidaat stil bij zijn of haar situatie. Samen bespreken ze de mogelijkheden van loopbaantests, opleidingen en kansen op de huidige arbeidsmarkt. Vragen zoals ‘Waar sta ik?’ ‘Wat kan ik?’ ‘Wat wil ik?’ staan centraal. Aanvullend op het loopbaangesprek kan de kandidaat workshops volgen en gebruik maken van loopbaanportal.

Weerbaarder en wendbaarder
Werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en de werkgeversorganisaties van het samenwerkingsverband RegioPlus bieden het programma kosteloos aan. Via ‘Sterk in je werk’ worden mensen weerbaarder en wendbaarder, wat de kans op werkbehoud of nieuw werk vergroot.

Geïnteresseerden melden zich aan via Sterk in je werk en vullen de digitale vragenlijst in voor een gratis gesprek met een loopbaancoach.

 

About the Author:

Leave A Comment